Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2020

20-02-20

Κοντά εννιά μήνες ζωής έξω απ'την κοιλιά και η ζωή σου μια διαρκής καραντίνα. Γεννήθηκες μεγάλος, βιαστικός, δευτερότοκος και μερακλής ανήμερα μιας Τσικνοπέμπτης. Εφτά μέρες μετά ήρθε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα. 

Από τότε και κάθε μέρα η μυρωδιά σου κατακτά τα ρουθούνια μου, γίνεται το απόλυτο αγχωλιτικό μου, η μωρουδίλα σου κολλάει πάνω μου. Η αδερφή σου σ'αγαπά και σε σπρώχνει, αγκαλιές, φιλιά, χάδια και μετά ξύλο, έτσι πάει γι αυτή. 

Δεν ξέρω αλήθεια πως τα καταφέραμε, ήρθες εν μέσω μιας πρωτόγνωρης πανδημίας, ομολογουμένως ζόρικοι αυτοί οι εννιά μήνες, όπως κι οι προηγούμενοι εννιά που ήσουν στην κοιλιά. Οι πρώτοι μας μήνες μαζί ήταν πραγματικά ένας γολγοθάς, όμως πια μεγάλωσες κοιμάσαι σχεδόν όλο το βράδυ και είσαι το πιο ήσυχο και ευγενικό μωρό που θα μπορούσα να φανταστώ. Γεννήθηκες σε μια απίστευτη δυσοίωνη χρόνια και ίσως και τα επόμενα πρώτα χρόνια της ζωής σου να'ναι κάπως έτσι, όμως ελπίζω πως θα' ναι μόνο αυτά κι δεν θα θυμάσαι έτσι κι αλλιώς τίποτα από όλα αυτά και τα χρόνια που θα έρθουν θα είναι για εσένα κι για όλους εμάς σίγουρα καλύτερα από τον τωρινό εφιάλτη. Σ'αγαπώ, ατελείωτα, παντοτινά και τόσο βαθιά κι απόλυτα όμορφο μου αγόρι. 

Η μαμά σου ❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια: