Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2007

Πώς να τα χωρέσεις όλα σε ένα post ;


Πώς να τα χωρέσεις όλα σε ένα post ;

1. 10 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά …

2. Θέλω λίγο ρομαντισμό ρε γαμώτο , ζητάω πολλά ;

3. Πάρε στην πλάτη σου , τη φίλη σου που είναι 106 κιλά και ανέβα μέχρι τον πέμπτο !

4. Η παρθένα βλάχα κατεβαίνει στην Αθήνα και ζητάει προξενιό , κι εγώ τι να κάνω ;

5. Αποκριές στη Βενετία

Ξημέρωνε Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 1997 , όταν ο Αντώνης ήρθε στον ύπνο μου και με αποχαιρέτησε ! Απλώς έκλεισε την πόρτα είμαι σίγουρη πως ήξερε καλά τι έκανε και ας πονέσαμε όσοι μείναμε πίσω να κοιτάμε την πόρτα που κλείδωσε φεύγοντας ! Για τον Αντώνη δεν έχω να πω τίποτα , τα έχω πει όλα μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια που μου λείπει …. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΓΑ !

Καλά τα έλεγε ο Αντώναρος , τα χρόνια που επακολουθούν για τις γυναίκες πολύ δύσκολα , εγώ το αισθάνομαι ήδη … Θέλω έναν ΆΝΤΡΑ . Που όμως ; Τους ευνουχίσαμε όλους , καλά να πάθουμε τώρα …

Είμαι παντού πιασμένη , έζησα ένα δράμα που άμα καθόμουνα και σας το έλεγα θα ρίχνατε τρελό γέλιο , να σηκώνεις 106 κιλά να τα πας στην τουαλέτα να τα σπρώξεις με το καροτσάκι στο νοσοκομείο να έχει κατηφόρα και να σου φεύγει , να σε έχει σήκω κάτσε , κάτσε σήκω ,φτιάξε το κρεβάτι , μαγείρεψε , πέτα τα σκουπίδια και τα σχετικά , αν ήμουνα αποκλειστική θα πληρωνόμουνα τουλάχιστον !

Η βλάχα κατέβηκε στην Αθήνα με όλο της το σόι και πρέπει να την πληρώσω εγώ ! Ρε έτσι κι αλλιώς όσα προξενιά έκανα επέτυχαν , τι θέλετε από εμένα πια ;

Πρώτη χρονιά μετά από 3 χρόνια που δεν θα είμαι στην Πάτρα , όχι τίποτα άλλο ξέρω ότι όλα τα κωλόπαιδα θα γίνουν λιάρδα και χωρίς εμένα , 15-20 /2 σας αποχαιρετώ φεύγω για Ιταλία , με την ελπίδα να γνωρίσω κανέναν Ιταλό και να σας φτύσω και να μην ξαναγυρίσω ποτέ εδώ ! Μέχρι τότε όμως τι κάνουμε ; Δεύτερη βδομάδα κατάληψη και βαριέμαι τη ζωή μου , αλλά δεν λέω να ξεκουνήσω με τίποτα !

Δημοσίευση σχολίου

Good luck up there buddy...