Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

Zion Bus Line


Εισπνοή , εκπνοή . Ανάσα …
Η ανάγκη μου για καθημερινές μετακινήσεις , με έκανε να ξεπεράσω τον όποιο φόβο μου για το τιμόνι , αν και δεν ξέρω εκείνο τι αισθάνεται για μένα. Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μετακίνησης λοιπόν, έκαναν πιο επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση δικού μου Ι.Χ , μιας και τώρα ο αδερφός μου με φρίκη ανέχεται το αυτοκόλλητο του New killer που έχω κολλήσει στο δικό του .
Έτσι κι αλλιώς σε λιγότερο από μια βδομάδα αναχωρεί για Ιταλία και τα περιθώρια στενεύουν …

Πήρα σβάρνα λοιπόν όλες τις αντιπροσωπείες και τις μάντρες . Γερμανικά , Γαλλικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα , Αμερικάνικα ,Ισπανικά, Γιουγκοσλάβικα , μεταχειρισμένα , του κουτιού , με ταχύτητες ή αυτόματα , καινούργια και παλιά μοντέλα ,κι όμως τίποτα. για τη sophie_jamaica .
Να πω ότι είμαι και δύσκολη σε αυτά , τέσσερεις ρόδες και να τσουλάει …
Από την άλλη σκέφτομαι πως το ιδανικό μέσω μεταφοράς για μένα είναι τα κίτρινα λεωφορεία της Jamaica , πολλές φορές αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εδώ !



Ακόμα περιμένω το τραμ που μας είχε τάξει ο κ. Τζανακούλης όταν έβαζε υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου το 1998 . Εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος Λαρισαίων , για το τραμ ούτε λόγος . Εντάξει μπορεί ούτε τα καραβάκια να τα είδαμε να πλέουν στον Πηνειό και να μας μεταφέρουν από το ένα μέρος της πόλης στο άλλο , αλλά λιμάνι έχουμε ,όλα κιόλα !

Αντί για την zion bus line λοιπόν , τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ το Larsa bus line , δε λέω ανανεωμένος στόλος , αλλά κι εγώ με εισιτήριο κανονικό 90 λεπτά και φοιτητικό 70 , που να ισχύει μόνο για μια διαδρομή και χωρίς να εκδίδει μηνιαία κάρτα για τους μόνιμούς πελάτες του μαγαζιού , σε πάω και με ελικόπτερό , μέχρι και στα μπουζούκια αν είσαι θαμώνας και τους τα ακουμπάς σε βάζουν πρώτο τραπέζι πίστα ενώ η Larsa bus line είναι χειρότερη και από φαρμακείο !!!
Γι αυτό κι εγώ είμαι για κανένα Fiat 500!

Όποιος γνωρίζει τους Χατζηφραγκέτα (δες Φραγκιαδάκης –Χατζηγιάννης )τους ακούτε και στο gcast , να τους πείτε ότι τους ψάχνω για συνέντευξη ! Τους ανακάλυψα στο www.koiladatwntempwn.gr

8 σχόλια:

Dreamer on the Poof είπε...

Αφού έχετε και εναλλακτικές λύσεις ... !!!

Sophia Choleva είπε...

Τα παιδικά μηχανάκια ή οι τετράτροχές μοτοσικλέτες είναι η εναλλακτική λύση ; Αλήθεια τα τρακτέρ δεν τα είχα σκεφτεί …

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Very fine......

Dreamer on the Poof είπε...

...να παντρευτείς
...να κάνεις παιδάκι
και να οδηγάει ο άντρας σου!...ο)ο)ο)

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

Τα ζηλεψα τα τραγουδακια σου!!!

Ειλικρινα ομως!!!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.

Sophia Choleva είπε...

Γιατί να διαιωνίσω το είδος ; Να οδηγεί ο άντρας ; Όπως στη Σύρο δηλαδή να ξεκληριστούμε οικογενειακώς μην πάω και μόνη μου σαν το σκυλί στο αμπέλι !
Καλά μιλάμε ολόκληρους δίσκους έχω κατεβάσει , είναι φρέσκο κι αυτό μαρέσει !

Menelaos Gkikas είπε...

Sofi Jamaica είπα να έρθω από το νωχελικό ημερολόγιό σου που μου αρέσει. Αυτοκίνητα?? Πράγματι είναι απαραίτητα!! Η ουσία όμως ειδικά με τα αυτοκίνητα είναι να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να σε τραβολογάνε. Μη σου κοπει και η ανάσα βρε παιδί!! Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι με πολλές και όμορφες σκέψεις!!

«Η βαθύτερη προσωπική ματαίωση που μπορεί να υποστεί ένας άνθρωπος, συνίσταται στην διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είναι ικανός να γίνει και αυ...