Suffer the flesh

Λοιπόν θα το πω, γιατί να μην το πω αφού δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε. Από σήμερα και επίσημα συνεργάζομαι με τις εκδόσεις Λογείον . Έχω αναλάβει την προώθηση των βιβλίων , των σειρών, των παρουσιάσεων και άλλων εκδηλώσεων του εκδοτικού οίκου, μέσω διαφημιστικών βίντεο τα οποία θα επιμελούμαι εξολοκλήρου εγώ :)

Άντε καλή αρχή και καλές δουλειές. Το πρώτο βιβλίο που ανέλαβα είναι :


Suffer the flesh [Εξαιτίας της αμφισημίας του τίτλου, στα ελληνικά : Μαρτύρια της Σάρκας]

Συγγραφέας: Monica O' Rourke
Υπόθεση: Μία γυναίκα απαγάγεται και οδηγείται σε μια υπόγεια φυλακή, που διευθύνει ένας ψυχωτικός. Εκεί υπάρχουν κι άλλες γυναίκες, υπέρβαρες όπως και η ίδια, οι οποίες υπόκεινται σε βιασμούς, βασανιστήρια, ακρωτηριασμούς, και κάθε είδους ταπείνωση. Η Ζόι, είναι αποφασισμένη να μην παίξει το παιχνίδι τους, ν' αντέξει τα βασανιστήρια και να βρει τρόπο να δραπετεύσει. Για πόσο όμως μπορεί ν' αντέξει σ' αυτή την κόλαση; [Πρόκειται ουσιαστικά για μια αλληγορία και στηλίτευση των κοινωνικών προτύπων και τον κοινωνικό αποκλεισμό των παχύσαρκων γυναικών].

Κείμενο απ' το βιβλίο: Νόμιζε ότι ήξερε τι σημαίνει τρόμος... όμως έκανε λάθος... Ο τρόμος ήταν τώρα ψηλαφητός και έκλεβε την ανάσα της...

Κριτική: "Ασυμβίβαστα ζοφερό και ενοχλητικά ερωτικό, το Μαρτύρια της σάρκας είναι ό,τι πιο σκληρό στη λογοτεχνία τρόμου"
Cemetery Dance Magazine, issue #40, August 2002








Αριστοτέλους 27 και Αθαμάνων, Τρίκαλα, Τ.Κ. 42100, info@logeion.gr
Περιγραφή
Εκδοτικός οίκος, www.logeion.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
συγχαρητήρια, εύχομαι εξελίξεις, προεκτάσεις και συσχετισμούς. με έβαλες ξανά στη σκέψη της ιστοσελίδας συγγραφέα συνειδητοποιώντας πως είναι η διαφήμιση αυτή που την κλιμακώνει, ξεκινώντας στο ελληνικό περιβάλλον. και πόσο με είχε ανησυχήσει στο παρελθόν ότι υπάρχουν κείμενα που για να τα ανεβάσεις στο Blogger χρειάζονται 4 ώρες γράψιμο...τι γίνεται αν κατά λάθος σβηστεί το κείμενο? θα μπω σε μία νέα πραγματικότητα ημερολογίων..όμως ως προς εσένα πολύ χαίρομαι που βρίσκεις τρόπους και προωθείσαι με βάση τις σπουδές σου. αυτό είναι το όνειρο όλων. αχ και να ξέραμε τι σημαίνει ιστοσελίδα. το όνειρο της πρώτης σου ιστοσελίδας, του πρώτου σου ημερολογίου, είναι ο απέναντι..αν εγώ ανεβάσω κείμενα για την κοπέλα μου, για τους φίλους, για ένα πάρτυ, για ένα ταξίδι με φίλους κλπ, για την προσωπική μου, φιλική και κοινωνική ζωή. κάνω εμπόριο με αυτά? τα μετατρέπω σε Ad Sense και βγάζω χρήματα? γι αυτό λοιπόν λέω ότι το όνειρο του πρώτου σου ημερολογίου είναι ο απέναντι..όσο και αν σε προβληματίζουν οι στατιστικές, οι εικονικές...καλό σου βραδάκι

Δημοφιλείς αναρτήσεις