Όμορφα παιδιά του κάμπου

Δεν περιγράφω άλλο. Μα ακόμα δεν άρχισα! Πόσο καιρό είχα να ζήσω μια τέτοια βραδιά; Πόσο; Όλοι τους ήταν υπέροχοι και πάνω από τη σκηνή και κάτω από τη σκηνή κι αν δεν τιμάς έτσι τον Bob Marley; Τότε πως τον τιμάς; Δεν μπορώ να βρω καλύτερο τρόπο από τον χθεσινοβραδινό !


Παραλήρημα ευτυχίας 

Ξύπνησα πριν από λίγο, με τρία  μικρά πουλάκια να μου κελαηδάνε «Cause every little thing gonna be all righ» με Λαρισινή προφορά! Εμείς τα όμορφα παιδιά του κάμπου που είπε και ο Stefanatty από τους One drop κάναμε ωραία ατμόσφαιρα χθες στο Μύλο 1927 εδώ στη Λάρισα.

Τι κι αν είχε τελικό κυπέλλου; Τι κι αν είχε Σαμαρά να μιλάει στο κλειστό της Νεάπολης; Τι κι αν έχει σήμερα Βενιζέλο να μιλάει στο ίδιο μέρος; Ο Μύλος γέμισε έστω και αργά και ας μην ξεχνάμε πως είναι ένας μεγάλος χώρος. 

Η συναυλία θα ξεκινούσε στις εννιά. Ξεκίνησε στις έντεκα τελικά με τους ντόπιους “Jah love Maria” να ανεβαίνουν στη σκηνή και να την προθερμαίνουν . Το τι επακολούθησε μέχρι τις δυόμιση τα ξημερώματα δεν περιγράφεται .  Από πάνω της πέρασαν Σταύρος Νταντούς , Sistah Stella, Γιώργος Δημητριάδης, Σοφία Κουρτίδου, Σοφία Παπουλάκου, StefanattyJahcoustix, και φυσικά όλη την ώρα ήταν πάνω και τζαμάριζε ο Earl "China" Smith και ήταν σαν να ακούω το “Legend” του Bob  live

Τράβηξα και βιντεάκια στα περισσότερα βέβαια κουνιέμαι και τραγουδάω οπότε εγκατέλειψα νωρίς την προσπάθεια και για εκείνο το μοναδικό βράδυ άφησα την ιδιότητα της camerawoman πίσω. Ήμουνα εκεί και ήθελα να το νιώσω, ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω και να τραγουδήσω δυνατά το One love, με όλους τους καλλιτέχνες στη σκηνή και τον μοναδικό  Jahcoustix, να μας αποχαιρετούν και να κλείνουν με αυτό τον τόσο υπέροχο τρόπο την βραδιά. 

Δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα. Η ενέργεια, η ατμόσφαιρα που βγήκε χθες από εκείνη τη σκηνή ήταν ανεπανάληπτη και το lets get together and feel all right ήταν αληθινό. Γιατρέψαμε τις ψυχές μας με μουσική και με αγάπη και γίναμε όλοι ένα με τα θυμιατά  να γυρίζουν πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτή! Irie Bless


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις