Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

Ακούσατε, ακούσατε!

Νέο τεύχος Imagine, εκτάκτως στις 30 Απριλίου!!!
Στο έκτακτο τεύχος γράφει η sophie_jamaica :)




Δυο μέρες πριν οι πραγματικές κάλπες ανοίξουν, το Imagine διοργανώνει "προεκλογικό" party υπέρ της εκστρατείας του κυρίου Σφηνάκια στο Χρώμα Cafe Bar! Με συνθήματα όπως "Σφηνάκια υπάρχουν" και "Μαζί τα ήπιαμε", δίνουμε τον δικό μας αγώνα σε αυτές τις κρίσιμες εθνικές εκλογές!
Παρασκευή 4 του Μάη, ώρα 20.30, ελάτε όλοι για ένα δυναμικό παρόν!


2 σχόλια:

Menelaos Gkikas είπε...

ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το τοπίο καλό μου.λέει κάποιος...πολιτικό μήνυμα..είσαι συγγραφέας πχ, είμαι συγγραφέας έχουμε ημερολόγια...entertainment...μιλάμε για τράπεζα πληροφοριών, για Δέλτα, όμως είναι σαν να μην έχεις ιδέα...όλα αφηρημένα...έχεις συνειδητοποιήσει σε πόσα επίπεδα πρέπει να επέμβεις για να φθάσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη κατεύθυνση? το ίδιο ισχύει και για το εμπόριο, για τον κινηματογράφο...πόσο πολυεπίπεδο μπορεί να γίνει ένα κινηματογραφικό δίκτυο? μία εγκατάσταση ίσως? το να σε ρωτάει κάποιος, να μιλάει για εταιρείες, για οικονομία, δεν είναι κατεύθυνση...πολυτεχνείο με όλη τη σημασία της λέξης...μιας και για να φθάσεις να λες ότι κατευθύνεις πρέπει να μπορείς να επέμβεις σε πλήθος επιπέδων...και γιατί να το κάνεις? επειδή σε διαβάζουν?
1.) να διασφαλίσεις τα ημερολόγια
2.) να διασφαλίσεις την ανταπόκριση
3.) να διασφαλίσεις τη συναλλαγή
4.) να διασφαλίσεις τη γνώση
5.) το χρόνο ανταπόκρισης
6.) να διασφαλίσεις ότι το όραμα ταιριάζει, ότι δεν σε στέλνουν στα κατσάβραχα, στου διαόλου τη μάνα
προσοχή. η γνώση διασφαλίζει ότι το κανάλι είναι εφικτό. και λοιπόν? μπορείς να κάνεις ή να εξασφαλίσεις με μία σιωπή τον παραπάνω πολλαπλό έλεγχο? ότι όποιος σε διαβάζει κατ επέκταση πρέπει να αντιπροσωπευτεί? αυτό δεν το ξέρεις, ούτε μπορείς να φτιάξεις ένα πολυτεχνείο 7 επιπέδων, και γιατί να συμβεί αυτό, τι έχει στα χέρια του, ποια είναι η σχέση σας?? βαριές λέξεις, βαριά οράματα, μεγάλες ιδέες, πικρές αλήθειες, αλλά μόνο μία Disneyland...! καλό σου βραδάκι καλό μου!

Sophia Choleva είπε...

Καλό ξύπνημα Μενέναλαε :)