Κυριακή, Απριλίου 10, 2011

Όχι άλλο Τσακ Νόρις

Αυτή είναι η Ταχυδρομείου που χαροπαλεύει :P

Πρωινό ανοιξιάτικης Κυριακής, σχεδόν καλοκαιρινής.Χαλαρώνω  μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο πίνοντας πράσινο τσάι.  Η απόλυτη χαλάρωση. Όσο για το spa; Τι να πω; Πήγα με τον Γιώργο την Παρασκευή και το Σάββατο ξαναπήγα μόνη και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν πάτησε ψυχή όσο ήμουνα εκεί και είχα όλο το spa  για πάρτη μου

Η πισίνα που κάνω τις απλωτές μου

Ακολούθησε μια βόλτα στην Κούμα που γινότανε το αδιαχώρητο και κατέληξα να κρατάω μια σακούλα με μια όμορφη γκρι φόρμα Bdtk .Τι τραβάνε κι αυτές;Ντύνουν,στενούς,φαρδιούς, πεσμένους κώλους  αδιαμαρτύρητα!


Πεζόδρομος επί της οδού Κούμα
Το βράδυ έπαιξε Φρούριο και συγκεκριμένα Πλατεία Λαμπρούλη!Πρώτα στις «Μουσικές Διαδρομές» για ένα ποτάκι και  μετά  στην «Τετάρτη» για κρασιά. Αν και ήπια ελάχιστα,ακόμα ακούω κάτι τσιρίδες από το στομάχι και το κεφάλι μου. Σας είπα ολοκληρωτική μεταμόρφωση.Η Σοφία του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τη Σοφία του προχθές!


Πλατεία Λαμπρούλη
Νέα μόδα στη Λάρισα η πλατεία Λαμπρούλη, όσο για την πλατεία Ταχυδρομείου, χαροπαλεύει  παρέα με  FreddoEspresso ή Cappuccino και φυσικά με την κλασσική φραπεδιά!  Άσχετο όλο το βράδυ στο Φρούριο άκουγα από όλες τις τριγύρω παρέες  ανέκδοτα σχετικά με τον  Τσακ Νόρις όπως :


1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.
2. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
3. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
5. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
6. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στήβεν Χώκινγκ...
7. Ο Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα μερικοί Βρετανοί στρατιώτες απ' την Αμερικανική Επανάσταση σε τροχιά γύρω απ' τον Ήλιο από τότε που ο Τσακ τους απογείωσε με την κλωτσάρα του.
8. Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα. κλπ
Το χειρότερο απ ’όλα ήταν ότι γελούσαν κιόλας. Θέλω να πιστεύω πως φταίει το κρασί!  Άκουγα πιτσιρίκια να περιμένουν πως και πώς να τελειώσουν το σχολείο για να ενηλικιωθούν  και  φίλους στο τραπέζι μας να λένε για μεταπτυχιακά και να έχουνε δίλλημα τι να διαλέξουν Εδιμβούργο ή Οξφόρδη!

Εγώ αλήθεια τι περιμένω;  
Τον Τσακ Νόρις να με σώσει; 

Τα άλογα στον Πηνειό που σας έλεγα
Προς το παρόν να έρθουν να με πάρουν για να πάμε στον Πηνειό και να πιούμε έναν freddo παραποτάμιο! Το ποτάμι έχει γίνει μαστ και μετά από εμένα το έγραψε και η Ελευθερία, χεχε!

Σας φιλώ, καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους!

Άντε βρε , πρώτη φορά θα δει η football league τέτοιο γήπεδο!
Υ.Σ Αααα η ΑΕΛ  από του χρόνου θα παίζει  football league αλλά σήμερα προβλέπεται να γίνει της ΑΕΚ, μιας και θα γίνει ντου στους παίχτες! Με τι άραγε θα πάνε στο A.E.L F.C ARENA;

Δεν υπάρχουν σχόλια: