Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

Φτου και πάλι φτου

Φτου και πάλι φτου,ρίξε όσες ροχάλες θέλεις,ρίξε που σου λέω…Ναι δεν είναι ώρα για να με ματιάζεις πάλι,αρκετά δεν πέρασα;Το ξέρω δεν φταις εσύ,οι λάθος μου επιλογές και η μαλακία που με δέρνει,δεν μπορεί να είναι δικιά μου ζωή αυτή,μα είναι όλα νορμάλ,δεν γίνεται σου λέω,κι όμως γίνεται!Έτσι γίνεται πάντα στη ζωή μου ή του ύψους ή του βάθους,μέση κατάσταση ποτέ,ή πάτος ή κορυφή.Σίγουρα υπάρχει πολύ πιο πάνω, αλλά τόσο ψηλά δεν είχα φτάσει ποτέ…

7 σχόλια:

Άνεμος είπε...

Τί έγινε ρε κορίτσι; Τί έπαθες? Σου συνέβη κάτι που δε το περίμενες?

Sophia Choleva είπε...

Όχι,έγιναν όλα αυτά που πάντα ήλπιζα ότι θα γίνουν,αλλά είχα χάσει την πίστη μου σε αυτά και είχα κουραστεί να τα περιμένω και να μην έρχονται.

Η ζωή μου,είναι γεμάτη άκρες και υπερθετικούς,σε καμία περίπτωση δεν έχω βιώσει το μέτρον άριστον,όλα στα άκρα, είτε αυτό ήταν για κακό ή καλό, ή όλα ή τίποτα,μέση κατάσταση δεν υπήρξε ποτέ,το μόνο μέτριο είναι ο φραπές μου!

Άνεμος είπε...

Σε καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό! Και γώ έτσι είμαι όλη μου τη ζωή. Των άκρων. Ακόμα και στον καφέ απο γλυκό το γύρισα σε σκέτο...

Πάντως δε θα έπρεπε να δυσανασχετείς (αυτό φαίνεται απο το post σου) αφού όλα σου βγήκαν τελικά! Και ειδικά αφου (έτσι σε κόβω) ξέρεις ότι η ζωή δε στα φέρνει ποτέ όπως τα θέλεις αλλά πάντα όταν δε τα περιμένεις :)

Χαμογέλα !

Καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Ksaderfh kserw gw,kserw gw entaksei to'na mati einai dw kai to allo ap'th mastoura mou tha fygei tha petaksei

Ανώνυμος είπε...

exw enan edw kai mou leei synthmata

Unknown είπε...

ftou ftou na min se matiasoume xaxaxa!!!!! trelokomeioooooooo

Sophia Choleva είπε...

ftou ftou:P