Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

Αυτές τις μαλακίες πούλα τες στους Τουρίστες(δες θύματα που πήγαν να δούνε τη Madonna)


Οι σχέσεις μου με τη Μαντόνα είναι παντελώς ανύπαρκτες ,σίγουρα το μόνο που γνωρίζω για αυτή είναι ότι έχει την ηλικία της μάνας μου και ότι ενστερνίζομαι κάργα το φοβερό διάλογο που ανοίγει την ταινία του Ταραντίνο “Reservoir dogs”
-Θα σου πω τι εννοεί το Like a Virgin.Μια γκόμενα που γουστάρει ένα τύπο με μεγάλη ψωλή. Όλο το τραγούδι μιλάει για μεγάλες ψωλές .
-Είναι για ένα ευάλωτο κορίτσι. Έχει γαμηθεί μερικές φορές και συναντάει έναν τύπο που είναι πολύ ευαίσθητος .
-Αυτές τις μαλακίες πούλα τες στους τουρίστες.To ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ δεν είναι για ένα ευαίσθητο κοριτσάκι . Αυτό είναι το True Blue σε αυτό συμφωνώ.
-Τι είναι το like a virgin ;
-Ήταν ένα μεγάλο χιτ της Μαντόνα .Δεν παρακολουθείς τα σουξέ;
-Συγνώμη που δεν είμαι ο πιο φανατικός οπαδός της Μαντόνα. Εμένα δεν μ’ αρέσει.
-Μ’ αρέσουν τα πρώτα της το Papa Don’t Preach.
-Με μπερδεύετε κάτι έλεγα τώρα..
-Εκείνη την Κινεζούλα πως την λέγανε ;
-Μια παλιά ατζέντα που βρήκα .
-Πως την λέγανε;
-Μα τι σκατά έλεγα;
-Είπες ότι το True Blue είναι για ένα καλό κορίτσι που γνωρίζει έναν ευαίσθητο τύπο και το ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ μιλάει για μεγάλες ψωλές .
-Μιλάει για μια μεγάλη γαμιόλα .Όλη μέρα ψωλές.
-Πόσες ψωλές;
-Πολλές .Μια μέρα γνωρίζει αυτό το μεγάλο γαμιά. Μιλάμε ο τύπος την έχει σαν γερανό ανοίγει λαγούμια. Μιλάμε για χοντρό γαμήσι και η τύπισσα νιώθει όπως παλιά. Τόμπυ Τσού την έλεγαν; Δεν θα έπρεπε να πονάει πια αλλά ο τύπος την πονάει. Όπως την πρώτη φορά, Ο πόνος της θυμίζει πως ήταν την πρώτη φορά. Άρα σαν Παρθένα.
Ο διάλογος συνεχίζεται φυσικά είναι απολαυστικότατος και τον έχω μάθει απέξω! Το reservoir dogs προσπαθώ να το δω πάνω από δέκα χρόνια και όλο κάτι γίνεται και δεν το βλέπω ποτέ, μια με παίρνει ο ύπνος , μια ξύνομαι , μια βγαίνω έξω και εσχάτως τρέχω και για την κωλοδουλειά! Προχθές το βράδυ πάλι τα ίδια. Ξάπλωσα το έβαλα στο DVD και κοιμήθηκα. Από τότε που ξεκίνησα τη δουλειά στην εφημερίδα είμαι και εγώ Like a Virgin και ψωλές! Έμαθα αυτά που γνώριζα ήδη, ότι δεν μπορείς να γράφεις στην εφημερίδα όπως γράφεις στο blog, αν και πιστέψτε, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να μου δώσουν χώρο σε μια free press που όλα είναι περιορισμένα και σε ένα κοινό εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχω εδώ!!!
Δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένη, μα καθόλουυυυ, τα πρώτα θετικά email όμως στην εφημερίδα για πέντε πραγματικά παπαριές που έγραψα σχετικά με internet και τα μπλόγκικα της Λάρισας (και λέω παπαριές γιατί για μένα όλα αυτά δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τετριμμένο )με κάνουν να πιστεύω πως ίσως τα καλύτερα να έρχονται και όχι με τον ραδιοφωνικό σταθμό που ανοίγει η Τύπος Α.Ε , αλλά με την ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας που ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα και που εκεί θα μπορώ να γράφω όσοοοο θέλω ! Αύριο απεργούμε, δεν έχει δουλειά έχει πανό ! Αυτές τις μαλακίες πούλα τες στους τουρίστες… Καλόοοοοο Μήνααααα. Ακούςςςςςς Μηνάααα ;