Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2008

H INTERFLORA να’ναι καλά



H INTERFLORA να’ναι καλά …Άγιος Βαλεντίνος και αηδίες , εμείς έχουμε ένα επίπεδο , δεν πιστεύουμε σε αυτά και μαλακίες … Το τζέρτζελο να γίνεται να δουλεύουν και λίγο τα ανθοπωλεία , τα μαγαζιά με τα αρκουδάκια και γενικά όποιος έβγαλε για τα καλά το ψωμάκι του σήμερα… Εμένα μου αρέσει πάντως , κι ας λένε ότι θέλουν , δεν παίρνω και κάθε μέρα λουλούδια , αν και δεν έχω παράπονο , η interflora πρέπει να μου ανάψει λαμπάδα , ξέρουν αυτοί !Είναι υπέροχααααα!

2 σχόλια:

Ottimista είπε...

έτσι είναι ,οι γιορτή αυτή σε κάποιους γεμίζει την τσέπη , σε άλλους την καρδιά τους , πάντως σε όλους μας θυμίζει ότι είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος και μην ξεχνάμε την αίσθηση της ηδονής του να δίνεις και να παίρνεις .καλημέρα

mipos_koimamai? είπε...

Δυστηχώς πιστεύουμε οι περισσότεροι από εμάς ότι ο έρωτας είναι μια ανταλαγή μιας κάρτας ή ενός μπουκέτου από λουλούδια. Συγγνώμη αλλά ο έρωτας δεν είναι ανταλλαγή οικονομικών ή εμπορικών μονάδων, έρωτας είναι να είσαι πάντα εκεί, να πονάς όταν πονά, να κοιτάς και να βλέπεις μόνο τα μάτια της/του. Κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν πρόβατα εκμεταλλευόμενοι για άλλοι μια φορά την τσέπη μας.