Της Τραβιάτας

«Μόνιμός κάτοικός Θεσσαλονίκης , μόνιμός κάτοικος και στο κορμί της»λέει το λαϊκό άσμα , κι εγώ πλέον σαν μόνιμος κάτοικος Λάρισας που ψάχνω απεγνωσμένα για κανέναν σπόνσορα για να βγάλω κανέναν φράγκο και καμιά εκπομπή στον αέρα ,μπαίνω στο κλίμα, και σας στέλνω ανταπόκριση …

Όπερα στη Λάρισα , ναι , ναι αγαπητοί μου έτσι είναι . Όχι τίποτα άλλο, δεν θέλω η κόρη μου, αν ποτέ κάνω , να πάθει αυτά που έπαθα εγώ, δηλαδή να πέσει πάνω σε κανέναν της όπερας και της λυρικής και να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα . Στη δικιά μου περίπτωση όσο να πεις , είχα και την δικαιολογία , βρε μωρό μου είχατε και στο χωριό σου Όπερα ; Γιατί εμείς στο χωριό μας (δες Λάρισα) δεν είχαμε !!!

Τέρμα όμως αυτές οι φτηνές δικαιολογίες , ο Λαρισαϊκός λαός μίλησε και βροντοφώναξε επιστροφή στην κουλτούρα τώρα , γιατί καλή και η Α.Ε.Λ, τα γήπεδα και κάτι τύποι που κλωτσάνε μια μπάλα , αλλά κι εμείς οι καμπίσιοι βρε αδερφέ έχουμε ανεβασμένη κουλτούρα, κι όσο περνάνε τα χρόνια θα ανεβαίνει κι άλλο , και ξέρεις γιατί ; Άντε μέχρι το 2013 θα έχουμε ακόμα τις επιδοτήσεις για σιτάρι και βαμβάκι , θα ρέει το χρήμα θα πηγαίνουν οι τιμημένοι αγρότες στα μπουζούκια , άντε μετά θα μας έρθουν στο καπάκι οι Μεσογειακοί κι εκεί θα το γλεντήσουμε δεόντως , μετά ποιος θα έχει να δίνει κάθε μέρα 150 για ένα μπουκαλάκι τη βραδιά και πρώτο τραπέζι πίστα ; Το πιάσανε οι Λαρισαίοι το μήνυμα από νωρίς, και το ρίξανε στην όπερα .

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα η όπερα «La Traviata» του G.Verdi , στις 8:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου δόθηκε η δεύτερη παράσταση. Θα δοθούν άλλες δύο παραστάσεις, μια σήμερα και μια στις 29 Φεβρουαρίου ,αλλά μην χαίρεστε δεν υπάρχει ούτε ίχνος από εισιτήριο , προσκλήσεις , κτλ. (Και η κόρη του Bill_hol να είσαι σε αυτή την αναθεματισμένη Λάρισα , θα περιμένεις στη σειρά ή δεν θα δεις ποτέ την Τραβιάτα !!!!)Εκτός αν είσαι δημοσιογράφος , και είχες πάει στην παράσταση που είχε δοθεί μόνο για την πάρτη τους και δεν πλήρωσες ούτε σάλιο (τα καλά του επαγγέλματος …)

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω …. Σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή , συμμετέχουν :
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαρισαίων , η Χορωδία Όπερας Δ.Ω.Λ, η Μαθητική Ορχήστρα ΔΩΛ «Δημήτρης Μητρόπουλος», το Θεσσαλικό μπαλέτο όπως και πολλοί έμπειροι και καταξιωμένοι τραγουδιστές .

Σολίστ –Συντελεστές :Violetta Valery :Μυρτώ Παπαθανασίου, Alfredo Germont:Γιάννης Χριστόπουλος ,Giorgio Germont:Δημήτρης Πλατανιάς , Flora Bervoix:Ελένη Λιώνη, Gastone: Αστέριος Τσέτσιλας , Annina:Βάσκα Ποζίδου , Marchese D’Obigny:Κωστής Ρασιδάκης , Barone Douphol :Γρηγόρης Πυριαλάκος ,Dottore Grenvil:Νίκος Καπέτας , Giuseppe:Χρήστος Γκανούδης , Commissionario:Χρήστος Ζαχαρακούλης.
Μουσική διεύθυνση :Χρήστος Κτιστάκης .
Σκηνοθεσία : Κώστας Λαμπρούλης
Σκηνικά :Κώστας Βαρνάς
Κοστούμια :Ελένη Ψύρρα
Φωτισμοί:Βιλ Κάσπερς
Χορογραφία :Γκες Μίχωφ-Καμέλια Δαμαλή
Βοηθός διευθυντή ορχήστρας :Δημήτρης Κτιστάκης
Βοηθοί σκηνοθέτη : Κατερίνα Μπέκου –Παναγιώτης Μπάκας …

Αυτά και με την Τραβιάτα , κατά τα άλλα ο κύκλος του Πύργου έκλεισε διαπαντός , παραχωρώντας το σπίτι μου σε δυο κοπέλες με απίστευτα ράστα , όσο για αυτό το θέμα θα σας τα πω εν καιρώ . Την άλλη Δευτέρα αναχωρώ για Πράγα και ελπίζω να βγάλω καλύτερες φωτό από αυτές του Λονδίνου . Ήρθε η ώρα να πάρω αυτοκίνητο , σας παρακαλώ πείτε μου ποιο νομίζεται ότι μου ταιριάζει και είναι κατάλληλο για μένα , περιμένω τις δικές σας προτάσεις !!!

Σχόλια

Ο χρήστης dimitris είπε…
Εγώ επιμένω!

Fiat 500 ή Smart!!!

Καλά αν πάρεις το πρώτο μπορεί να το παίρνω κι εγώ...

ΧΑΧΑΧΑ!Πλάκα κάνω!
Ο χρήστης Γεωργία είπε…
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Γελάω και θα γελάω για καμια ώρα...Το "γιατί" θα στο πω ΜΟΝΟ από το τηλ...(μπας και μιλήσουμε δηλαδή lol)

Κατά τα άλλα, καλή και η όπερα αλλά μη μας πέσει και βαριά η κουλτούρα...Είπαμε, take it easy καλέ!!

Αυτοκίνητο χρυσή μου να μην πάρεις...Σωφέρ να πάρεις, να έχει και δικό του...Όχι μια star σαν εσένα να οδηγεί ;)

Aν επιμένει πάντως, πάρε κανένα με ταπετσαρία τον Bob :D
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Kala kala kai oi duo rixnete doulema ....Alla exw nea pou tha sas pesoun ta mallia!!Swfer exw kai me autokinhtara.Star star , alla kai h aneksarthsia aneksarthsia(ektos ki an to les gia kalo diko moy kai tvn gyrw mou xa-xa-xa) ...Tha se parw twra koita na to shkwseis:P
Ο χρήστης dimitris είπε…
Τι εννοείς έχεις σωφέρ με αυτοκινητάρα ΚΑΙ είσαι ανεξάρτητη???

???????????????????????????????????


ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Κατάλαβα!!!
Τελικά ο μπαμπάς πήρε εκείνη τη Mercedes που ήθελε!!!
Άντε καλοτάξιδη!!!
Ο χρήστης Yannis Zabetakis είπε…
καλός ο κάμπος αλλά πάντα τα βουνά ήταν πιο ενδιαφέροντα.
στον κάμπο γίνεσαι εύκολος στόχος.

ελπίζω να μη χάσεις την όρεξη σου για κουλτούρα ....είσαι σε α-κούλτουρο μέρος τίγκα στις επιδοτήσεις και στη ...μόστρα.

αλλά όχι την Ιταλική Μόστρα, αν εννοείς τι εννοώ
Ο χρήστης Βασίλης Χολέβας είπε…
τι ενοείς αυτοκινητάρα με οδηγό?

Δημοφιλείς αναρτήσεις