Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2007

2 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΙΔΗΜΑ"





Σήμερα Τρίτη και 13 το «Εκπαιδευμένοι στο οίδημα» γίνεται 2 χρονών . Το ευχάριστο αυτό γεγονός εορτάστηκε με εκδρομή στην Καλαμπάκα που ήπιαμε κρασί με την τσανάκα και φυσικά, φάγαμε τον άμπακο ,με θέα τα Μετέωρα .


Το γλέντι συνεχίστηκε με sinecod , otrivin, strepsils, στο μικρό Παρίσι (βλ.Τρίκαλα) για καφέ , και καταλήξαμε στο «Μύλο 1927» στη Λάρισα με άφθονο αλκοόλ κάτω από τους ροκ ήχους του Glenn Hughes(βλ. Deep Purple/Black Sabbath). Άντε και να τα χιλιάσουμε !

Υ.Σ Στις φωτό είμαι μόνο εγώ γιατί οι φίλοι μου είναι διάσημοι και δεν θέλανε να εκτεθούν , χαχαχα… Εντάξει είναι και σε κάποιες ο Glenn Hughes , αλλά αυτός δεν είναι φίλος μου !

Υ.Σ 2 Και πριν 2 χρόνια και σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο Γιώργος Παπανδρέου , είδατε που δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικό τελικά ;



Πριγκηπέσα-Μανώλης Λιδάκης

17 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλη συνεχεια να εχεις και να περνας ακομη καλυτερα!

Sophia Choleva είπε...

Ευχαριστώ Πρέζα !

η Λίτσα είπε...

νασαι καλά
και να το χαίρεσαι το blogακι σου
για πολλά πολλά χρόνια ακόμα….

Sophia Choleva είπε...

Χίλια ευχαριστώ Λόλα μου … Ναι εδώ που τα λέμε σκέφτομαι να γίνω επαγγελματίας blogger ! Χα-χα.. Να σου κρατήσω ένα κομματάκι από την τούρτα ;

Ottimista είπε...

Χρόνια πολλά για το blog σου να τα εκατοστήσει . Άψογες οι φωτογραφίες και ο φωτογράφος πρέπει να είχε κέφια .χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πολύχρονο το blog σου!Φυσικά και δεν είδα να αλλάξει τίποτα.Δε θα άλλαζε όποιος και να έβγαινε.Στον καπιταλισμό όλοι τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν

Sophia Choleva είπε...

Σ’ευχαριστώ Νώντα για τις ευχές σου … Ναι γαμώτο όλοι τα ίδια συμφέροντα , δεν μπορεί να υπάρχει ποικιλία , μια με λουκανικάκι μπριζολίτσα , πατατούλες , κασεροκροκέτες κλπ, ξέρεις . Έλα πλάκα κάνω μην το πάρεις προσωπικά , πάντως έχεις δίκαιο . Το θέμα δεν ξέρω ποιο είναι . Γιατί όλοι εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα ; Ακόμα και διαφορετικά να εξυπηρετούσαν πάλι συμφέροντα κάποιων δεν θα ήτανε που θα ήταν σε αντίθεση με τα συμφέροντα κάποιων άλλων ; Ακόμα και ο Βενιζέλος να έβγαινε δεν νομίζω ότι κανείς από τους δυο θα υπερασπιζότανε σοσιαλιστικά συμφέροντα , είμαι απόλυτη το ξέρω , αλλά αυτή την αίσθηση έχω . Πάλι παπαροφιλοσόφησα, να’σαι καλά βρε Νώντα που μου έδωσες την αφορμή !

zouri1 είπε...

100 -εκατο- χρονια για την Τζαμαικα

Sophia Choleva είπε...

1000 χρόνια στην Τζαμαικα bro , καλά θα’ταν

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Να τα εκατοστήσεις αστέρι, όπου κι αν λάμπεις!...

Sophia Choleva είπε...

Ευχαριστώ Χρηστάρα μου . Επειδή είμαι Πανελλήνιας εμβέλειας, όποια Τρίτη και Τετάρτη μπορείς να πιούμε καφέ στον Πανέμορφο Πύργο Ηλείας (δε το λέω με ειρωνεία ), πάρε τηλέφωνο , αλλά σαν λιοντάρι και εσύ όπως κι εγώ (άσχετα αν τότε οι καιροί ήταν δύσκολοι που γεννήθηκες εσύ το 1821 δηλαδή , χαχαχαχα και σε έγραψαν μετά από 3 μήνες )πάρε τηλ , αλλά είπαμε επειδή είμαστε Λιοντάρια και έχουμε αλλάξει και οι δυο τριακόσια κινητά και σταθερά , στείλε mail με τα τηλέφωνα σου , τα καινούργια,, που είναι και πιο σίγουρο έτσι .

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

Να τα εκατοστησεις μεντορα μου!

Sophia Choleva είπε...

Ευχαριστώ Παναγιωτάκη μου , γιατί συνεχίζεις να βάζεις τραγουδάρες στο μπλόγκ σου ; Για να κόβω φλέβα ; Έβαλα όπως είδες και την πριγκηπέσα δεν άντεξα !

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Να ζήσεις μπλογκάκι και χρόνια πολλά,
όλη η μπλογκόσφαιρα να σ'έχει ψηλά.
Παντού να σκορπίζεις comments σωρό
και όλοι να διαβάζουν post απο δω!

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ(για τα κεράκια)
Φιλιάαα :)

Sophia Choleva είπε...

Αχ τι γλυκό Αλέξανδρε μου … Το μπλογκάκι μου σε ευχαριστεί , και να σε βλέπει πιο συχνά θέλει !Σμάκιααα

diastimata είπε...

Πολύχρονοοοοο!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν αλλάζει τίποτα. Τα πάντα αλλάζουν, νόμος της φύσης!
Ζουμε μια αιώνια εναλλαγή.
Ελπίζω να υπάρχει αυτό το όμορφο blog για πολύ καιρό ακόμα….