Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007

Omerta


"chi non sente,non vede e non parla,vive cent'anni"

«όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια».

Μαφιόζικη επίθεση στον Ταύρο

Νεκρός βρέθηκε ο Γεράσιμος Μαυράκης , από πέντε, από εφτά σφαίρες οι απόψεις διίστανται . Οι περισσότεροι τον παρουσιάζουνε σαν 39χρονο αν και στην ΝΕΤ σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο τον μεγάλωσαν λίγο λέγοντας νεκρός βρέθηκε ο 47χρονος(….) .

Δεν ήξερα τίποτα για τον Γεράσιμο Μαυράκη πέρα από το ότι ήταν σύζυγος της Νένας Χρονοπούλου . Δεν ξέρω αν σκότωσε ανθρώπους ή έβαλε άλλους να σκοτώσουν , δεν ξέρω πόσοι άλλοι μπορεί να πεθαίνουν καθημερινά πάνω σε ξεκαθαρίσματα .

Όσο για την αστυνομία , δεν αναρωτιέμαι τι κάνει , προφανώς τους αφήνει να αλληλοσπαράζονται και κάθεται απλά και τους χαζεύει .

Ξέρω μόνο πως σήμερα ήταν η γιορτή του και σίγουρα δεν πρόλαβε να ακούσει καμία ευχή για την ονομαστική του εορτή . Χρόνια Πολλά Μάκη και καλό σου Ταξίδι .

3 σχόλια:

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

Η Νενα οταν κατεβαινει Καλαματα μενει απεναντι απο το μπαλκονι μου στα εικοσι μετρα...Αστα

Anyway...

Ενα νεο τραγουδι για σενα γλυκια μου να ακουσεις και να φιλοξενησεις στο pod cast μου

Sophia Choleva είπε...

Ax τι θα κάνω με αυτό σου το gcast σου … Όσο για τη Νένα, τι να πω να έχει κουράγιο , να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει τον μοναχογιό της που μετά από τόσα βάσανα απέκτησε .

Ottimista είπε...

ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΗ