"40 χρόνια ελληνική τηλεόραση "

Ο Πύργος με διώχνει με αεράκι …Το πιο γλυκό αεράκι που χάιδεψε τα μαλλιά μου ποτέ . Μαλλιά 73 ευρώ , γιατί εμένα συμφέρει να με ταΐζεις από το να μου φτιάχνεις το μαλλί ….

Εύχομαι στο τμήμα μου πάντα τέτοια . Η ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα με τίτλο

«40χρόνια ελληνική τηλεόραση» ήταν όλα τα λεφτά, μάλλον αυτά που ειπώθηκαν μετά από την τυπική διαδικασία της παρουσίασης ήταν όλα τα λεφτά .

Για να είμαι ειλικρινής δεν έμαθα τίποτα το καινούργιο, άνετα έκανα κι εγώ τέτοια διάλεξη . Για μένα ο καλύτερος από όλους ήταν ο Αθανασίου με μάγεψε αν και με απογοήτευσε το ύψος του !

Μίλησε με πάθος για τα blogs και μας προέτρεψε να ανοίξει ο καθένας το δικό του ή καλύτερα και ομαδικά . Δεν ξέρει τι τρομερή πάσα μου έδωσε για αύριο το πρωί που παρουσιάζουμε μαζί με τον συνάδελφο Ανδρέα την εργασία μας για το blogging στην Ελλάδα.

Το καλύτερο από όλα ήταν πως βρισκόταν στον ίδιο χώρο και ο καθηγητής μας που τον είχα πείσει πριν κάποιους μήνες να μου δώσει αυτή την εργασία ή μάλλον να την συμπεριλάβει στις εργασίες αφού τέτοιο θέμα δεν υπήρχε . Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσει ποτέ που τελικά μου έδωσε το οκ γι αυτή την εργασία .

Είπε επίσης ο Αθανασίου , φτιάξτε αύριο blog και γράψτε τι μαλάκας ήταν ο Αθανασίου και θα το ευχαριστηθώ πολύ . Εγώ να δεις πως το ευχαριστήθηκα , όχι για τίποτα άλλο γιατί είτε το έλεγε είτε όχι εγώ θα το έκανα . Με λύπη μου όμως του λέω ότι δεν τον έκοψα για μαλάκα

Με λύπη επίσης διαπίστωσα ότι οι ερωτήσεις που έκαναν οι συμφοιτητές μου ήταν για τα μπάζα , τυπικούρες του κερατά δεν φταίνε αυτοί , αυτά μας μαθαίνουν . Θα μου πεις κι εσύ γιατί δεν ρώτησες ; Ήθελα να ρωτήσω για τα blogs , αλλά με πρόλαβε όπως είπα ο Αθανασίου .

Ο Αλέπης καλά τα είπε αν και δεν με ενθουσίασε και πολύ που διάβαζε κείμενα άλλων και έλεγε απόψεις άλλων , ήταν η ώρα που θα με έπαιρνε ο ύπνος .Δεν μας έλεγε καλύτερα για κανένα αυτοκίνητο ; Καλύτερα θα ήταν . Ο Σπύρου με αποτελείωσε με τα ανούσια σκηνοθετικά κουλτουριάρικα του . Μα καλά που νόμιζε ότι βρισκότανε στις Κάννες ;

Όσο για το Λάλα μου έβγαλε κάτι το αυθεντικό κι αυτό μου άρεσε, μου άρεσαν τα παραδείγματα του . Με ενθουσίασε το γεγονός ότι μιλούσε με εικόνες και ονόματα , κι αυτό που είπε ότι τις αλλαγές και τις επαναστάσεις τις κάνουν μικρές ομάδες και έπεται η μάζα .

Τώρα γιατί σνόμπαρε την tv και έλεγε πως ο Γερμάνος έκανε μεν τηλέοραση , αλλά όταν οι κεραίες μετρούσαν μόλις 10 χιλιάδες, κι ότι αν ηταν στις μέρες μας και ήθελε να κάνει τις ίδιες εκπομπές , κανένας καναλάρχης δεν θα τον κρατούσε πάνω από μια μέρα , δεν ξέρω αν τα έλεγε γιατί αυτός δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει τηλεόραση ή απλά τα έλεγε γιατί όπως και να το κάνουμε κι εγώ συμφωνω μαζί του , έτσι έχουν τα πράγματα. Ωραία τα πικρόχολα σχολιάκια για Λαζόπουλο , Πρετεντέρη , Στάη , Μπάρμπα και κυρίως εύστοχα ...

Η Δημοσιογραφία δεν είναι τίποτα άλλο τελικά παρά η «τέχνη» της παρατήρησης .

Από Δευτέρα ανοίγω νέες πόρτες και νέους ορίζοντες , στη Λάρισα αυτή τη φορά .Επιτέλους να και ένα καλοκαίρι που θα ασχοληθώ πια και επαγγελματικά με τη «δημοσιογραφία». Κάθε νέα αρχή είναι η πόρτα για μια νέα εμπειρία …. Εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι γιατί μπορεί να αργήσουμε να τα ξαναπούμε … Φιλιά στις γλάστρες χαιρετισμούς στο πιάνο .

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε…
Αυτο ηταν;;; Σε χανω;;; Αχ! Αναθεμα την ωρα! Ας ειναι! See you soon then!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kalo kalokairi paliotrelara... kai kala na peraseis :):):):):)
Ο χρήστης Chloe είπε…
ego den stenaxoriemai...tha se do stin kauti Larisa!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις