Τετάρτη, Μαΐου 30, 2007

Χαμένοι....


Χαμένοι .... Αλλά που όμως ; Μήπως στη φάση μας ; Στην κοσμάρα μας ; Στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας καινούργιας; Χαμένοι μάλλον στην μετάφραση και λίγο πριν το πτυχίο και το άγνωστο , συναντιόμαστε για τις τελευταίες εργασίες . Σας καλώ λοιπόν να βοηθήσετε σε αυτή μας την προσπάθεια . Στο μάθημα με τίτλο Σεμινάριο τελειόφοιτων , εγώ με το φίλο , συνάδερφο και συμφοιτητή Ανδρέα έχουμε αναλάβει την εργασία με θέμα «Το blogging στην Ελλάδα»(χα-χα-χα) και στο μάθημα με τίτλο Οργάνωση Μ.Μ.Ε έχουμε αναλάβει την εργασία με θέμα :
« Η επιτυχία της εκπομπής Je t'aime της Αννίτα Πάνια με την ανάδειξη ανθρώπων με ιδιαίτερους χαρακτήρες σε τηλεοπτικά – μουσικά αστέρια μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια επιτυχία συνδεδεμένη με τη λογική της trash tv ή μήπως είναι ένα εφυές νέο είδος ψυχαγωγίας , λαμβάνοντας υπόψη ότι γενικότερα η τηλεόραση αλλά και η δισκογραφία δεν χαρακτηρίζεται σήμερα από πρωτοτυπία και αυθεντικότητα στην παραγωγή τους» μαζί με την συναδέλφισα και συμφοιτήτρια Δέσποινα καθώς και με τον προαναφερόμενο Αντρίκο ! Λοιπόν περιμένω τις απόψεις σας και για το τέλος σας κράτησα το καλύτερο , δείτε πόσο σκληρά εργαζόμαστε για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας !!!!!!!(ότι φαίνεται βέβαια …)


7 σχόλια:

Γείτων είπε...

Το επίπεδο του 95% των Blogs είναι χαμηλότερο από το επίπεδο του je t'aime σε πληροφορω...

Sophia Choleva είπε...

Αυτό ακριβώς θέλω την άποψη σας ! Μπράβο γειτονάκι μου ! Να σου πω και κάτι , όλα σκατά είναι η ευκοίλια μας πείραξε ;

zouri1 είπε...

ο κοσμος της πανια,ειναι ενας κοσμος που ζει παράλληλα με εμας,χωρις να εχουμε συναντηθει ποτε.

Γεωργία είπε...

Σοφάάάάκι!! Θέλω να βοηθήσω, αλήθεια!! Πες μου τι να κάνω;; Έχω πολλή όρεξη για μελέτες, στατιστικές και συμπεράσματα χιχι

Δεν κάνετε μια στατιστική μέσω του blog σου? Θα σας βοηθήσω στην ανάλυση :)

ΣΤΕΦΑΝΟΣ N. ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ είπε...

μια προσπάθεια απο την Λάρισα ίσως να θέλεις να τη στηρίξεις...

http://petcoke.wordpress.com

Sophia Choleva είπε...

Βεβαίως και θέλω και 5 Ιουνίου θα είμαι εκεί αλλά το banner δεν ξέρω γιατι δεν εμφανίζεται , μηπώς επειδή είναι για wordpress?

Unknown είπε...

Αν ενας απ' αυτούς που περιγράφεις (που κανείς δεν θέλει να τους δώσει όνομα) τραγουδούσε π.χ. σαν τον Μπηθικώτση...θα γινόταν αποδεκτός... ή είναι trash ΤV...;
Εχεις σκεφθεί ότι ακόμα "χειρότεροι" τύποι έχουν blogs;
Οι άλλοι τουλάχιστον είναι ελεγχόμενοι σε ενα βίντεο... οι bloggers;
Παρε και ενα φιλί για το καταπληκτικό πιάνο που έπαιξες...

Γάτες παντού