Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

Πλατειάζοντας ....


Όταν ερωτεύομαι τα χάνω … Όταν βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με το αρσενικό μου κάνω τουμπεκί !

Με ερωτεύτηκε γιατί του έγραψα ολόκληρα εξυπνακίστικα mail , του έστειλα ψαγμένα sms , του έδειξα κατάφατσα και λίγο πρόωρα τη sophie_jamaica ! Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ήμουν ικανή να λύσω το Κυπριακό σε ένα βράδυ , τον πήγαινα από Αθήνα –Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης .. .

Μετά τον ερωτεύτηκα και όταν βρισκόμασταν στο ίδιο μέρος έχανα τη λαλιά μου ! Πριν τον ερωτευτώ τον κοίταζα στα μάτια και πλάτειαζα , μιλούσα ακατάπαυτα , τώρα κάθομαι σαν χάνος και τον κοιτάζω στα μάτια . Είναι κάτι σαν τη διαφήμιση της coca-cola , που λέει « Και τώρα ένα χειροκρότημα για τη Σοφία που δεν προσποιείται ότι θαυμάζει …»

Δεν θαμπώνομαι εύκολα , δεν ψαρώνω , δεν εντυπωσιάζομαι , δεν θαυμάζω κάτι που δεν έχω ερωτευτεί !

Τον Bob Marley τον θαύμασα αφού πρώτα τον ερωτεύτηκα , την reggae μουσική την θαυμάζω , γιατί ερωτεύτηκα το άκουσμα της… Όταν ερωτεύομαι είμαι μια άλλη Σοφία , μια μαλακισμένη Σοφία , κι αυτό μου συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με το αντικείμενο του πόθου μου !!!! Εκείνος μένει στον πρώτο κι εγώ στον πέμπτο , τότε είμαι η sophie_jamaica , όταν εκείνος θα πάρει το ασανσέρ και θα έρθει στον πέμπτο , τότε γίνομαι η ερωτευμένη Σοφία … Οι περισσότεροι ξαφνιάζονται , σε άλλους αρέσει και σε άλλους πάλι όχι … Συνήθως αρέσει στους τύπους που δεν μιλάνε πολύ , που με βλέπουν περισσότερο σαν ένα σάκο του μποξ . Δεν αρέσει στους τύπους , που με ερωτεύτηκαν ακριβώς γι αυτό , που θέλησαν να παρθούμε για τους ίδιους ακριβώς λόγους . Υπάρχει βέβαια και μια άλλη τρίτη κατηγορία ,είναι εκείνοι οι άντρες που κατάλαβαν εξαρχής ότι η Σοφία δεν έχει μόνο μια διάσταση και φυσικά υπάρχουν κι άλλες εκτός από αυτές τις δυο !

Ερωτευόμουνα πάντα τους πιο σωστούς ανθρώπους για μένα και παράλληλα τους πιο ακατάλληλους ! Έβρισκα όλα όσα έψαχνα σε ανθρώπους που για τους χ-ψ λόγους δεν μπορούσα, όχι να είμαι μαζί τους , αλλά να προχωρήσω μαζί τους ! Στην αρχή νόμιζα πως κάνω κάποιο λάθος , στη συνέχεια είδα απλά ότι επαναλάμβανα το ίδιο «λάθος», στο τέλος κατάλαβα πως έκανα απλά αυτό που μου άρεσε , οδηγούσα στην αντίθετη κατεύθυνση γιατί αυτή ήταν η σωστή κατεύθυνση για μένα , κάθε φορά που προσπάθησα να πάω από την άλλη τράκαρα !

Νιώθω πανέμορφα που μπορώ και ερωτεύομαι , που μπορώ και είμαι μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που γουστάρω ολοκληρωτικά , που θρηνώ δεόντως όταν τους χάνω και που συνεχίζω την τρελή μου κούρσα μονάχη μου ! Είναι πανέμορφό το εμπρός που για τους άλλους είναι πίσω κι αν πάω μπροστά το χρωστάω σε όλους αυτούς τους έρωτες που έχασα !Δημοσίευση σχολίου

Good luck up there buddy...