Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2006

Η τηλεόραση λοιπόν είχε ανάγκη από Depon


Έχετε νιώσει ποτέ ότι υποτιμούν την νοημοσύνη σας ; Σας έχουν προσβάλει ποτέ για τα πνευματικά ή άλλα χαρίσματα σας ; Μήπως πάλι από μικρά ήσασταν έξυπνα και όλοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους πάνω σας , ήρθε μια μέρα που τους απογοητεύσατε και κατάλαβαν ότι δεν ήσασταν τίποτα άλλο από υπερεκτιμημένοι ; Μήπως πάλι ανήκετε σε μια τρίτη κατηγορία , που είστε και γαμώ τα παιδία , κάργα όμορφοί και έξυπνοι , αλλά επειδή όλοι σας ζηλεύουν και δεν πρόκειται ποτέ να σας το πούνε , είπατε να το λέτε μόνοι σας ; Τώρα σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και να ανήκετε , πολύ που με νοιάζει , δεν έχω καμία λύση για το πρόβλημα σας ,πάτε μια βόλτα από το μπλόγκ του Γείτων που είναι και ψυχολόγος , αυτός θα σας φορμάρει μην ανησυχείτε !
Όσο για μένα τι να σας πω, ανήκω στην πρώτη κατηγορία , ναι με έχουν υποτιμήσει αρκετές φορές , με εκφράσεις του στιλ έλα μωρέ που θα μας πει και η Σοφία , που ξέρει αυτή , και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο ότι ποτέ δεν θα το ακούσετε αυτό από κάποιον που όντως ξέρει περισσότερα από εσάς , αλλά από τους ντενεκέδες!
Τώρα μιας που λέω και για υποτίμηση , προχθές μετά από πολύ καιρό είδα τηλεόραση ! Έφριξα , καλά έκανα και δεν έβλεπα τόσο καιρό , δεν γουστάρω να υποτιμούν την νοημοσύνη μου ρε , δεν το αντέχω ! Μ’αρέσει που λέγανε κάποιοι ότι η τηλεόραση του 2006 είναι καλύτεροι από του 1996!!! Α, ρε Ερωτοδικείο που τους χρειάζεται όλους !
Δημοσίευση σχολίου

Good luck up there buddy...