H Rock Αποπλάνηση στα Fm


Νοέμβριος 2005
Πύργος Ηλείας

ΑΝΑΦΟΡΑ
· Τίτλος εκπομπής: Rock Αποπλάνηση
· Επιμέλεια - Παραγωγή και Παρουσίαση :

Χάιτα Ζωή Χολέβα Σοφία

Φιλοσοφία εκπομπής: Η Rock Αποπλάνηση εντάσσεται στο τετράμηνο πρόγραμμα «Ηλεία Κοινωνία Συμμετοχής, Διαλόγου και δημιουργίας» Είναι μια ραδιοφωνική παραγωγή που γεννιέται από μη επαγγελματίες . (Προαιρετικά αναφέρουμε τα παρακάτω) Βγαίνει για ένα δίωρο μια φορά την εβδομάδα ζωντανή ή μαγνητοφωνημένη(η τελική μορφή μπορεί να δεχθεί αναδιαμορφώσεις.)
Η εκπομπή έχει νεανικό χαρακτήρα καθώς απευθύνετε σε νέους και νέες του νομού, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Ηλείας. Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνει ενναλακτικά ποιοτικά ροκ-έντεχνα και όχι μόνο τραγούδια, που δεν προσβάλλουν την αισθητική των ακροατών, θέματα προς συζήτηση και ανάλυση με την συμμετοχή των ακροατών (στην περίπτωση που η εκπομπή θα βγαίνει ζωντανά) .
Η εν λόγω εκπομπή σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει αλλά και να αφυπνίσει- προβληματίσει τους ακροατές της με θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους . Την επιμέλεια των θεμάτων καθώς και του μουσικού προγράμματος της εκπομπής, από κοινού αναλαμβάνουν η Χολέβα Σοφία και η Χάιτα Ζωή.
Αναφέρουμε προαιρετικά πως όταν η εκπομπή θα παράγεται ζωντανά, η πρώτη μια ώρα θα περιλαμβάνει προεπιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα από τους παραγωγούς και έκθεση του θέματος που θα υπάρχει κάθε φορά προς συζήτηση. Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής το μουσικό πρόγραμμα θα μπορεί να διαμορφώνεται από τους ακροατές καθώς επίσης προβλέπεται να υπάρχει και η τηλεφωνική συμμετοχή τους που σκοπό θα έχει την έκθεση της άποψης τους στο θέμα της εκπομπής.
Στην περίπτωση που η εκπομπή θα είναι μαγνητοφωνημένη οι παραγωγοί αναλαμβάνουν εξολοκλήρου το μουσικό πρόγραμμα, εκθέτουν και αναλύουν τα θέμα της κάθε εκπομπής και στην κάθε περίπτωσή που αυτό είναι εφικτό έχουν καλεσμένους ακροατές ή ειδικούς για συζήτηση του εκάστοτε θέματος.

Επιμέλεια αναφοράς Χολέβα Σοφία .
Πύργος Ηλείας 26/11/2005

Σχόλια

Ο χρήστης xaplas είπε…
Xexe!!!Αυτό το comment έρχεται από το παγωμένο Δουβλίνο και ένα cafe με τσάμπα broadband internet:) Λοιπόν, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τις προηγούμενές σου δημοσιεύσεις, αλλά πιστεύω ότι θα έγραφες σωστά πράγματα:) Δεσμεύομαι να τα διαβάσω στο μέλλον και να απαντήσω...
Χαιρετίσματα,

Λεωνίδας
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Αχ Λεωνιδάκο, σε ευχαριστώ βρε ψυχή. Ευτυχώς υπάρχεις κι εσύ κι έχω ένα λόγο για να γράφω! Παγωμένο Δουβλίνο, cafe με τσάμπα broadband internet, μια χαρά σε βλέπω, τι άλλο θέλεις ; Εδώ πάλι πιο σκατά δε γίνεται !!!!! Αλλά είπαμε δεν ξενερώνουμε ποτέ ! Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρευόμαι.... :*****

Δημοφιλείς αναρτήσεις